Events2022-07-08T07:46:28+00:00

Meetings & Events

Date Location/Venue Event Program
7-8/07/2022 Hildesheim, Germany V2X Communications/Simulations Training School
5-6/07/2022 Wolfsburg, Germany Vehicular Automation Seminar
More information2022-06-21T10:41:26+00:00

Presentations available here.

27/10/2020 Online Kick-off Meeting
1-4/03/2022 Universitat Politècnica de València Training School in Valencia
More Information2022-02-02T15:02:03+00:00

Location and Accomodation: https://itn5vc.eu/training-school-in-valencia-location-accommodation

Agenda:

TUESDAY
09:00-11:00 What is ITN-EID Project? Project intro (2h)
11:00-11:15 BREAK
11:15-13:15 ESR Experience (2h)
13:15-14:15 LUNCH
14:15-16:15 Soft skills (2h)
16:15-16:30 BREAK
16:30-18:30 Soft skills (2h)
WEDNESDAY
09:00-11:00 Soft skills (2h)
11:00-11:15 BREAK
11:15-13:15 Soft skills (2h)
13:15-15:30 LUNCH
15:30-18:30 Fundamentals of Next Generation 5G Vehicular Communications
THURSDAY
09:00-11:00 Essential tools for researchers (2h)
11:00-11:15 BREAK
11:15-12:15 WP1 (1h)
12:15-13:15 WP2 (1h)
13:15-14:15 LUNCH
14:15-15:15 WP3 (1h)
15:15-16:15 Mid-term Check Meeting Preparation Session
20:00 JOINT CONSORTIUM DINNER
FRIDAY
09:00 – 09:10 Introduction
09:10 – 09:30 Round the table
09:30 – 09:50 Project Officer Presentation
09:50 – 10:45 Coordinator’s report
10:45 – 11:00 BREAK
11:00 – 11:45 Fellows individual presentation
11:45 – 12:00 BREAK
12:00 – 13:00 Restricted session with the fellows PMC Meeting
13:00 – 13:30 Feed back and open discussion

 

 

Go to Top